Vacature – Medewerker Customer Service (32-40 uur)

Vacature – Medewerker Customer Service (32-40 uur)

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een medewerker Customer Service met affiniteit met de (biologische) voedselsector. Ben jij op zoek naar een parttime/fulltime binnendienstfunctie binnen een organisatie waarin persoonlijk contact en service centraal staan? Wie weet ben jij dan onze nieuwe Customer Service medewerker!

Onze organisatie

DO-IT is een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie die actief is in de import en export van 100% biologische ingrediënten. Op onze verpakkingsafdeling worden ingrediënten verpakt tot consumenteneenheden, bestemd voor de natuurwinkels in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast is DO-IT eigenaar van twee biologische merken die voornamelijk in Europa worden gedistribueerd. Binnen DO-IT is het prettig werken door de korte communicatielijnen en de platte bedrijfscultuur.

Over de functie

Als medewerker Customer Service heb je de volgende verantwoordelijkheden:

  • Je bent de schakel tussen de afdelingen kwaliteit, inkoop en logistiek;
  • Je hoofdactiviteiten liggen op het gebied van verkoopondersteuning, klantenservice en advisering;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en ondersteunt de pre sales en after sales activiteiten;
  • Je houdt je bezig met de invoer en het inlezen van de orders en begeleidt deze orders tot uitlevering;
  • Je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt in een klein team waar je er samen voor zorgt dat de klant zijn order juist en op tijd geleverd krijgt.

Binnen de organisatie wordt er gewerkt met Navision.

Wie zoeken we?

We maken graag kennis met een gemotiveerde professional die beschikt over een hands-on mentaliteit en die zowel zelfstandig alsook in teamverband goed functioneert. Daarnaast ben je servicegericht en klantvriendelijk voor zowel klanten als leveranciers.

Daarnaast breng je met je mee:

  • Een afgeronde commerciële MBO opleiding, een commerciële richting is een pré;
  • Ervaring in een commerciële binnendienstfunctie is een pré, maar geen vereiste;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en een goede beheersing van de Engelse taal. Duits is een pré;
  • Affiniteit met biologische levensmiddelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een zelfstandige en internationale functie binnen een klein team. Daarnaast bieden we een parttime/full time dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een full time dienstverband, een pensioenregeling en vakantiegeld.

Interesse of meer informatie?

Zie je jezelf terug in deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar DO-IT BV, afdeling HR, Hermesweg 7, 3771 ND Barneveld of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@organic.nl.