Career

DO-IT is a growing company and always looking for motivated colleagues. If we have any vacancies, they are listed below. If not, there are no open vacancies.

Do you think you will be an addition to the DO-IT team? Send your open application (resume and motivation) to jobs@organic.nl.

Stagiair(e) Communicatie en Marketing

Stagiair(e) Communicatie en Marketing

Omschrijf jij jezelf als content creator? Hou je van inspirerende verhalen schrijven met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken? Word jij enthousiast van de woorden Social Media, SEO, biologisch en food? Dan is DO-IT op zoek naar jou!

View
Medewerker Customer Service

Medewerker Customer Service

Ben jij op zoek naar een (parttime) binnendienstfunctie binnen een organisatie waarin persoonlijk contact en service centraal staan? Heb jij affiniteit met de Italiaanse en Engelse markt en  de (biologische) voedselsector? Wie weet ben jij dan onze nieuwe Customer Service medewerker! Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een medewerker Customer Service die onze collega’s uit Italië en Engeland  gaat ondersteunen.

View
Magazijnmedewerker (40 uur)

Magazijnmedewerker (40 uur)

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een Magazijnmedewerker. Ben jij een gemotiveerde Magazijnmedewerker en wil jij fulltime werken (dagelijks van 8u – 17u). Dan is DO-IT op zoek naar jou! Wij zijn DO-IT, een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie die actief is in de import, export en distributie van 100% biologische voedingsingrediënten.

View