CAREER

DO-IT is a growing company and always looking for motivated colleagues. If we have any vacancies, they are listed below. If not, there are no open vacancies.

Do you think you will be an addition to the DO-IT team? Send your open application (resume and motivation) to jobs@organic.nl.

Productmanager Noten en Zuidvruchten (40 uur)

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een Productmanager die gespecialiseerd is in de productgroep noten & zuidvruchten en die affiniteit heeft met de (biologische) voedingssector. Heb jij deze achtergrond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

Bekijk vacature

Junior Account Manager Duitsland (40 uur)

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een Junior Account Manager voor Duitsland (Zwitserland en Oostenrijk inbegrepen) met affiniteit met de (biologische) voedingssector. Heb jij een achtergrond als accountmanager, verkoper of medewerker binnendienst en wil jij je specialiseren in de wereld van food? Reageer dan nu!

Bekijk vacature

ICT Professional (40 uur)

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij op zoek naar een ICT Professional die kennis heeft van geautomatiseerde besturingssystemen en programma’s en die het leuk vindt om faciliterend te zijn ten behoeve van de gehele organisatie. Heb jij deze kennis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een organisatie waarin persoonlijk contact en service centraal staan? Reageer dan nu!

Bekijk vacature